Søs Pedersen den 26-02-2015
    Kære børn, forældre og medarbejdere på Tikøb skole.

Fra på mandag den 2. marts tilbyder MADVOGNEN sund skolemad på Tikøb skole.

Det virker på den måde, at der kan bestilles på MADVOGNENs hjemmeside helt frem til kl. 8 samme morgen.

Der kan bestilles for en enkel dag, til 27 kr, eller for en uge ad gangen, så koster måltidet 23 kr pr. dag.

Maden, der serveres er varierende og sund mad, typisk et par varme retter, salat, suppe og brød.

Menuen ses ved bestillingen og anrettes som en buffet, hvorfra personale fra skolen sørger for opøsning og servering.

Det vil sige, at børnene bliver tilbudt lidt af det hele - det er ikke meningen, at man spiser sig mæt i kun een ret :-)

Læs meget mere om skolemaden og hvordan det hele fungere på dette link http://madvognen.dk/skolemad.htm

Wepshoppen er åben for bestilling fra søndag den 1. marts.

Har I spørgsmål, ideer og forslag er I altid velkomne til at kontakte MADVOGNEN på 2987 7064

Velkommen.

Ole Richter den 16-02-2015
    Forsøg med madordning på Tikøb skole i marts 2015

På opfordring fra skolens elevråd har bestyrelsens undersøgt muligheden for at etablere en madordning til eleverne på Tikøb skole.

Ordningen administreres og betales af forældrene. Skolens personale bistår med den praktiske afviklingen. du kan i det vedhæftede inforbrev læse mere om ordningen, som vil vil lancere i løbet af marts måned. Såfremt der er opbakning til madordningen vil vi gøre tilbudet permanent.

Marianne Francoise Nicolet den 06-02-2015
    Tak for en fantastisk skakdag og rigtig god vinterferie til alle.
    Hermed link til billeder fra dagen taget af Jakob Memborg Kjeldsen (Sebastian 2.a) Tusind tak :-)

Kodeordet er skak

Ingen aktuelle nyheder